Coaching

Graag zet ik mijn coachingsvaardigheden in voor mensen die vanuit hun diepere (ziels)verlangen willen leven of willen gaan leven. Dit is vaak een onomkeerbare weg, maar het is niet de makkelijkste weg. Het vraagt moed, je komt jezelf tegen, je wil vooruit, maar dat is niet altijd even makkelijk. Geld kan een issue zijn en niet iedereen is het altijd met je eens. Meer dan voorheen kom je op jezelf te staan. Dit is spannend, maar ook bijzonder verrijkend. Je leven krijgt nog meer kleur en diepgang.

In de coaching focussen we op je eigen antwoorden, je eigen oplossingen gaan vinden. Je eigen-wijsheid aanboren. Niet wat je hebt geleerd, maar wat je zelf bent. Wat origineel is aan jou. Het samenvallen met jezelf is wat vertrouwen en kracht geeft. Daar ben je niet in een keer of soms wel en dan weer niet, dus ook leren begrijpen van jezelf en van de tegenstrijdige stromingen in jezelf is onderdeel van de coaching.  Daarbinnen kunnen werken met jezelf en vooruitgang kunnen boeken dat is waar mijn coaching aan bijdraagt.

Voor mensen die deze weg willen lopen, stel ik me graag als gecertificeerd coach beschikbaar. Vanuit mijn eigen ervaringen beschik ik over veel inzicht en veel tools die je kunnen sterken op je pad. Je komt steviger in je schoenen te staan en gaat meer leven  vanuit een ruimer en authentieker zelf.

Hieronder vindt je enkele quotes van mensen die met mij gewerkt hebben.

Geertjan heeft mij gestimuleerd om op een positieve manier op mijzelf te reflecteren. Zijn uitstekend luistervermogen en krachtige analyse hebben er mede voor gezorgd dat ik al snel aan de juiste persoonlijke dingen kon werken. Ik heb in het traject mijzelf nog beter leren begrijpen en handvatten gekregen om in meer ingewikkelde situaties op mijn eigen kracht en intuïtie te blijven vertrouwen. Geertjan, bedankt voor de steun in dit traject en je gastvrijheid. Graag denk ik mee om binnen het basisonderwijs ‘de kracht van de leraar’ te vergroten

Maeyke, directeur basischool