Competentieprofiel

Mijn achtergrond is bedrijfskunde en dat combineer ik nu met muziek schrijven en spelen, hout bewerken tot meubels, tekstschrijven, coaching, onderwijs en werk als tuinman. Dit zijn allemaal rollen, dingen die ik kan en die ik graag doe.

Mijn meerwaarde zit in de combinatie van deze dingen, in de veelzijdigheid. De creativiteit die in die combinatie zit zet ik graag voor het vrijmaken van de menselijke ziel, zodat mensen meer geluk en plezier en gezondheid in hun werk en hun leven ervaren. Wat betekent dit bijvoorbeeld voor ons onderwijs? Daarover gaat mijn voorstelling Rock and roll in de school.

Het gaat er uiteindelijk om dat we goed met elkaar kunnen leven en dat we goed zorgen voor de aarde. De menselijke ziel, de menselijke gezondheid en de zorg voor de aarde zijn onlosmakelijk verbonden.

Dit zijn mijn competenties:

Compositie & creativiteit: in mij spreekt altijd een sterk gevoel voor verhoudingen en of de dingen op hun plaats staan of de overgangen goed zijn. Als je dit alles zo weet te ordenen dat dit goed voelt dan heb je een goed project, of een goede film, of een mooi lied of een mooi meubel. Hetzelfde geldt voor een aansprekend beleidsstuk. Is het rond, is het elegant? Het is soms zoeken, maar het gevoel hiervoor zie ik als één van mijn kerncompetenties.

Empowerment & talentontwikkeling: ik kan me sterk afstemmen op de persoon, team of organisatie en weten waar de kracht en de essentie zit. Dit kan op allerlei manieren teruggeven. Bijvoorbeeld door een levenslied of door een lied voor de verandering. Hierdoor worden mensen bewuster van hun eigen kracht en talenten. Dit werkt zeer empowerend.

Organisatie en coördinatie: ik ben sterk in projectmanagement, kan werken vanuit een totaaloverzicht, kan dat overzicht creëren, de boel in stukjes knippen, en bijdragen aan een geordend verloop en ik zoek van nature de afstemming tussen delen.