Mogelijkheden voor inhuur

U kunt mij inhuren voor:

Live muziek: zang en gitaar. Graag breng ik sfeer met live muziek. Dit kan op uiteenlopende gelegenheden. Altijd afgestemd op de situatie.

Een lied voor de verandering. Voor uw team of organisatie schrijf ik een uniek eigen nummer.

Een uniek levenslied. Voor bijzondere mensen schrijf ik een bijzonder lied. Een hoogsteigen lied, helemaal afgestemd op de persoon. Een mooi, persoonlijk cadeau!

De voorstelling rock and roll in de school.  Lees hier de recensie van Nadelunch of bekijk de trailer van deze voorstelling.

Life coaching.  Mensen dichter bij zichzelf brengen, dat is rode draad in de life coaching die ik aanbied. Zodat ze groeien in zelfvertrouwen. Het begint altijd met een vrijblijvend, gratis kennismakingsgesprek.

Tekstschrijver. Een goed geschreven tekst is en blijft een genotIk beschik over ruime ervaring in het schrijven van uiteenlopende soorten teksten.

Gastdocent. De jeugd heeft de toekomst. Ik zet me graag in voor die jeugd, met aansprekende lessen over duurzaamheidsonderwerpen. Op basisscholen en van VMBO tot en met VWO.

Projectleiderschap en projectcoördinatie/projectondersteuning in projecten op het kruisvlak van onderwijs, duurzaamheid, en ontwikkeling van talent en vakmanschap. Bijvoorbeeld zoals het project waterzijdig inregelen, waarvan ik projectleider was.