Een uniek levenslied

Voor bijzondere mensen schrijf ik een bijzonder lied. Ken jij iemand die je met een speciaal geschreven lied in het zonnetje wilt zetten? Je geliefde, een jarige, een jubilerende of een echtpaar?

Voor zo iemand kan ik een speciaal geschreven lied maken. Niet zomaar een lied, maar een levenslied. Een liefdevol lied dat de hele persoon in het zonnetje zet. Wat ik daar vooral voor nodig heb is de levende, vibrerende kennis over die persoon. Ik spreek dan graag verschillende mensen over de persoon in kwestie, om zo verschillende kanten van iemand te kunnen belichten. We stemmen goed af van te voren over de gelegenheid waarin het lied moet klinken. Een over wat voor lied past bij die persoon. In principe schrijf ik het lied op een bestaande melodie. Indien gewenst kom ik het lied live spelen. Of je ontvangt van mij de tekst, dat kan ook. Een onvergetelijk cadeau!